Laatste Nieuws

Margriet Pakvis winnaar Haagse Succes Awards Ypenburg/Leidschenveen

 

Zaterdagmiddag 7 oktober vond in de bibliotheek op Ypenburg de finale plaats van de Haagse Succes Awards stadsdeel Leidschenveen/Ypenburg. De Haagse Succes Awards zetten succesvolle initiatieven van bewoners op het gebied van verbinding en cohesie in het zonnetje.

Door Dick Muijs.

Margriet Pakvis winnaar Haagse Succes Awards Ypenburg/Leidschenveen

Er vinden in de Haagse wijken veel initiatieven plaats om de leefbaarheid te vergroten en de saamhorigheid te stimuleren. Met de Haagse Succes Awards worden deze initiatieven beloond. Gedurende de afgelopen periode konden bewoners uit de acht stadsdelen zich aanmelden voor de Haagse Succes Awards en trachten de hoofdprijs van €1.250.= per stadsdeel in de wacht te slepen.
Voor ons stadsdeel waren de genomineerden Helene Lemoine en Karina Baarda met het onderwerp culturen samenbrengen, Ellen Tolhuisen van BOL Leidschenveen over dagtrips voor ouderen, Margriet Pakvis over Buitengewoon Actieve Breinen (BAB), Pascal van der Straten met mensen uit hun isolement halen ( niet aanwezig) en Dorrith de Roode Mijn Eigen Stijl (kleding)

Elke genomineerde kreeg 2 minuten spreektijd om hun onderwerp nader toe te lichten aan het helaas weinige publiek ( Een betere PR-communicatie van de organisatie is zeer zeker op zijn plaats) De jury, bestaande uit Margreet Schuemie, Jolanda Klok en Burc Karatay sprak na de officiële spreektijd nog met de genomineerden voor nadere informatie en uitleg.

Rond 16.30 uur arriveerde stadsdeelwethouder Tom de Bruijn voor de prijsuitreiking. Hij toonde zich verheugd dat er zoveel mooie en verschillende initiatieven in Den Haag worden opgezet door de bewoners . Na rijp beraad wees de jury als winnaar aan Margriet Pakvis. Zij mocht de prijs van €1.250 in ontvangst nemen en daar was zij heel blij mee.
Terug
okt 9, 2017 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML